Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Weekend roundup

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Weekend updateSom sagt så vittnar måndagströttheten om att det var en riktig panghelg på många sätt. Efter att förskolan varit stängd och vi spenderat dagen på Leos Lekland på fredagen åkte vi trötta hem till Ellan för mys och häng. En kväll med supergott vin (nån smarrig Sancerre) och allmänt babbel för vuxna och lek för barn. Sen kom Knud och vi unnade oss taxi hem istället för att gå i spöregn.

Annons

Weekend update

Weekend update

Annons

 

På lördagen hade vi bestämt oss för lunch på söder och en tur till Dusty Deco. Bara det att vi glömt att Dusty Deco flyttat till Östermalm så istället blev det lekpark och lunch. Jag fick för mig att gå in till Nytorget från oss, det tog cirka 40 minuter i gångmarsch, så kom fram svettig och härlig.

Weekend update

Försökte även ta en selfie samtidigt som jag gick – det blev sådär, haha. Men var SÅ nöjd med att jag kom ihåg att ta på mig scarf på min lilla promenad, pga Knud-kalla vindar.

Weekend update

Annons

Lunch på Urban Deli med bästa tjejen och jag och italienaren gottade oss i att vi var ”coola, roliga föräldrar i stan” och jag undrade varför vi inte gjorde det här oftare eftersom det är så himla härligt. Svaret insåg vi sen var att Rocco låg och sov så vi hade jordens lugnaste och mest avkopplande lunchen på länge. Det blir lite mer spring och lite mer klättrande när han är som piggast så att säga. Oh well, skam den som ger sig.

Weekend update

Sen mötte vi upp med Cajsa med familj för lek på Bryggartäppan, en superfin park nära Nytorget där barnen springer runt i någon slags Kajsa Kavat-samhälle och kan leka smed, affär och bageri. Så fint.

Weekend update

På kvällen skulle jag UT! Håll i hatten. Jag gick både på födelsedagskalas hos kompis som fyllde år och sen på middag med mina boys Daniel, Magnus och Christian. Så sällan men så roligt som det blir en helkväll med dem! Vi käkade på Milles och satt sedan och snackade tills det stängde och vi åkte hem. Också tecken på att tiden gått. Inget stängande av dansgolv utan snarare stängande av restaurang, haha. Men kul hade vi.

Annons

Weekend update

På söndagen var det dansskola för Essie och efter det kom Cajsa med barnen på lunch och när vi satt och åt knackade Essies nya kompis på dörren och ville leka så resten av dagen var det lekstuga i huset. Så mysigt det där att barn springer över till varandra spontant och leker. Mer sånt åt oss vuxna tycker jag!

Framåt kvällen kom mormor och morfar och vi åt middag tillsammans innan vi alla stupade i säng, helt slut av lek, stök och utekvällar.

Hoppas ni haft en riktigt fin helg! Kram

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/vad-hander-i-veckan-16/