Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Weekend roundup

Weekend fun

Hej alla kära läsare, nu är det visst måndag igen – gick det inte ovanligt snabbt denna gång!? Är helt slut. Rocco är inne i en period (jag hoppas VERKLIGEN det är en period och inget mer) där han sover mer än lovligt rörigt. Inatt väckte han oss varje timma och sen slutligen upp klockan 06. Piggt i Campioni household just nu alltså…

Annons

Men det är inte bara sömnbrist som gör en helg. Det är även härlig fredags-AW med nya grannar och förskolekompisar. Så himla glad för att vi har träffat en familj som verkar vara som vi, enkla och roliga (om en får säga det själv, haha). Så i fredags hakade de på hela familjen för lek och fika som till slut blev vin och pasta innan barnen stupade säng. Så mysig start på helgen!

Annons

På lördagen började Essie i ny dansskola ute i Enskede. Hon tyckte det var läskigt och kämpade med att kunna släppa på osäkerheten och bara dansa. Hoppas det kommer mer nästa gång.

Efter det åkte jag raka vägen till Halv grek plus turk där vi skulle överraska världens bästa Ellan som fyllde år. Tjoho! Älskar överraskningsfester.  Ovan öppnar födelsdagsbarnet en present som Essie skickat med – en regnbåge. Och nedan guldtjejerna Cajsa och Ida!Weekend fun

  1. Älskar som sagt överraskningskalas. 2. Hur härligt är det inte med dagsfester? Så gött, man får gå på fest och sen åka hem och kolla på film med familjen. Bästa av två världar.

Med andra ord blev lördagskvällen lugn framför tv med ostbågar.

Annons

Weekend fun

På söndagen hade vi bokat tid med en kökskonsult på IKEA så då blev det familjeutflykt till härliga Kungens Kurva. Halva instagramflödet var på kantarellplock i skogen och halva på något museum med sina familjer. Vi åt chili sin carne på IKEA. Jaja, nån ska göra det också. Det var i alla fall superkul att se hur ett kök kan tänkas bli till och så köpte vi lite annat smått och gott som kan vara bra till huset.  Weekend fun

Efter IKEA gick vi till Stadium för att köpa mig min julklapp som jag fick men ännu inte inkasserat, så snabb är jag. Men nu är jag kittar med nytt tennisrack, bollar och snart kjol/klänning. Redo för centercourten. Nästan. Ska bara börja spela också..men än är inte 2018 över!

Weekend fun

Annons

Efter lite hopp på studsmatta och lek i park gick vi hem, lagade mat och dunsade i soffan. Innan jag somnade lade jag upp några annonser på Tise, bland annat den här fina blusen från Noa Noa. Nu till salu! Fatta, den är gjort av sojabönor – hur coolt!?!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veckans-bast-kladda-24/