Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Veckans bäst klädda

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

 

This weeks best dressed list features Lupita Nyong'o, Julia Roberts, Nina Dobrev, Bella Hadid, Angelina Jolie, Elle Fanning and Kate Middleton

Sunday funday – nu blir det glam med Veckans Bäst Klädda!

Ovan: Kate Middleton har sällan en stil som jag attraheras av men denna BRALLA!?!? Hur snygg? Jag hittade två brallor som är lite åt det hållet här och här!

Annons
Annons

Queens of the red carpet just nu är Elle Fanning och Angelina Jolie som gör PR-turné för Malificent 2 i den ena slående blåsan efter den andra!

Bella Hadid fyllde år i veckan och firade det genom den gamla klassikern att ha knästrumpor till lågskor – där var den trenden tillbaka ja! Whyred gör ju sååå fina lågskor – de finns här på rea! (reklamlänk via Apprl)

Annons

Förlåt men när man ser Julia Roberts i prickigt på grönt gräs så går det inte att tänka på något annat än det här – och det är väl typ den bästa filmlooken ever!? Sugen på en byxdress i prickigt? Här finns en på outlet.  (reklamlänk via Apprl)

Mönstermix är Lupita Nyong’os melodi och hon gör det bättre än alla andra!

Nina Dobrev är out and about I New York I rutigt och beigt – elegant som attan! Här finns ett gäng lyxiga kappor i beige på second hand! 

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/kar-i-prasten-i-fleabag/