Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Veckans bäst klädda

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

This weeks best dressed list features Celine Dion, Alicia Vikander, Zendaya and Hailey Stensfield.

Glamouren i Hollywood (eller i detta fall Paris och Milano) tar inte semester som vi andra så här kommer en snabb update på vilka som gjort det bäst under sommarens modeveckor.

Ovan: Alicia Vikander visar upp sig i Louis Vuitton, det är läder hela vägen och den där kjolen ser inte helt trist ut om du frågar mig! Stand har en superfin skinnkjol på megarea här.  (reklamlänk via Apprl) This weeks best dressed list features Celine Dion, Alicia Vikander, Zendaya and Hailey Stensfield.

Annons

Nu blir det dubbelt upp magiska Celine Dion! Som vanligt går hon på varenda modevisning och hinner med ett antal klädbyten per dag. Den här dagen var det fjädrar i fokus både på topp och klänning. Och hallå – missa inte skorna!? Och uppviket på ena jeansbenet – har vi sett det tidigare!? Blir det en ny trend?

Annons

PS: kan vi också ge ett extra plus och kärlek till kvinnan bakom i helblå spandex typ, love!!This weeks best dressed list features Celine Dion, Alicia Vikander, Zendaya and Hailey Stensfield.

Är du, precis som Celine sugen på svindyra fjädrar – kolla in här.  (reklamlänk via Apprl) This weeks best dressed list features Celine Dion, Alicia Vikander, Zendaya and Hailey Stensfield.

Work of art. Snacka om konstverk på Hailee Steinfelds ärmar – så läckert!This weeks best dressed list features Celine Dion, Alicia Vikander, Zendaya and Hailey Stensfield.

Och så en snabb sväng till Rom och Zendaya som smälter bra in i bakgrunden med sin gyllene klänning. Sugen på guld – &Other Stories har en läcker här! (reklamlänk via Apprl)

Annons

2 kommentarer till “Veckans bäst klädda”

 1. Sara skriver: 08 juli, 2019

  Men damen bakom Celine på första bilden! Är det en kändis som jag har noll koll på? Älskar ändå att hon går omkring i något som mest ser ut som en heltäckande gymnastikdräkt och totalt äger dem i sina kurvor. Jag älskar när folk ändå för det oväntade och inte bara lutar sig tillbaka på vad som anses god smak.


  1. Nina Campioni skriver: 09 juli, 2019

   Alltså hon är MAGISK! Måste nästan skriva dit en kommentar.
   Ingen kändis vad jag vet, men har ju såklart inte koll på exakt alla! Men love!!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/hanna-glas-bast-i-vm-2019/