Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Veckans Bäst Klädda

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Sunday Glamday – här är Veckans Bäst Klädda!

Ovan: Guldbron är invigd! Kungafamiljen var där! Estelle och Victoria var supermatchade! Vickans kappa påminner om min egen (reklamlänk via Apprl) faktiskt – och Estelles fina finns liknande här – eller ja, inte likadan utan än snyggare enligt mig! (reklamlänk via Apprl)

Annons

Annons

Nicky Hilton hade inspirerats av Estelles färgkombination och också valt svart och kamelfärgat när hon och syrran Paris var ute i New York och tog en svängom. Nickys gosiga jacka finns som ännu snyggare modell här – gjord av återvunnen polyester. (reklamlänk via Apprl)

Prinsessan Sofia gjorde jobbbesök i Värmland i vacker kjol (reklamlänk via Apprl) och härlig höstkappa.

Modellen Emily Ratajkowski gillar att synas och tar självklart chansen att spatsera på New Yorks gator för att visa upp sin nya gravidmage.

Annons

Nu blir det reklam men eftersom det rör Beyoncé så gör det inget tycker jag. B modellar själv sin nya kollektion Ivy Park + Adidas och vad sägs om en kostym i mjukismaterial. För er som sett New Girl vet ni att Nick och Schmidt hade idén först och kallade den för the Swoot. Genialiskt non the less.

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fredagsviben-132/