Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Veckans Bäst Klädda

Inlägget innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här >

Sunday Glamday – här är Veckans Bäst Klädda!

Ovan: Det har varit festival i Cannes och Hedda Stiernstedt var där i glammig look!

Annons

Det har också varit Billboard-gala och självklart vann Lizzo pris! Och tog emot i cool klänning vars uppmaning var tydlig! Snygg variant på skorna hittar du här! (reklamlänk via Apprl)

Annons

Det är inte ofta killar ges plats på denna vecko-sammanfattning men när man ser Lil Nas X så måste en ju skapa rum! Hur cool!?! Och självklart vann han pris för årets låt. Ormskinn är snyggt även om man inte vågar gå hela vägen som Lil Nas här men kanske en bralla eller kjol? (reklamlänk via Apprl)

Annons

Även Billie Eilish fick ta emot pris och gjorde det i cool monokrom look. Billies sneakers kan man hitta här! (reklamlänk via Apprl)

Kanske inte mest välklädd på galan men blev så OERHÖRT glad över att se självaste Brandy på scen igen att det inte finns någon tvekan att klämma in henne.

Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fredagsviben-130/