Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Världens bäst klädda: Liu Yifei

Inlägget innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här >

Liu Yifei är född i Kina – till och med i Wuhan som vi alla numera känner till och slog igenom stort som skådis med filmen Mulan förra året. Filmen gjorde såklart att Liu fått stå i rampljuset och därmed också visa upp sin stil som vi ska kika närmare på nu.

Annons

Klänningen ovan är ju bara, ja, vad ska man säga, en uppvisning i elegans och lyx. 

Annons

Oftast har vi vant oss vid att se henne såhär – mörka färger, tydliga linjer. Blazerklänning finns här! (reklamlänk via Apprl)

Liu har gjort sig lite opopulär i sitt hemland då hon öppet stöttat polisen under Hong Kong-demonstrationerna vilket naturligtvis känns rätt kontroversiellt, åtminstone ur vårt västerländska och demokratiska perspektiv.

Klassisk look med trench som görs edgy med hjälp av en enkel svart kepa! Klassiskt svart keps här.  (reklamlänk via Apprl)

Annons

Svart från topp till tå. Återigen elegans, rena linjer och vuxen stil. 

Det svarta och strama får sin motpol när de extravaganta klänningarna står i fokus. Otroligt vacker klänning som toppas med en guldsko. Enkel guldsko hittar du här.  (reklamlänk via Apprl)

Liu Yifei blev också ”modeikon” med hela modevärlden när Louis Vuitton signade henne som ambassadör för märket.

Annons

Vi fortsätter på det svarta temat både i kort form och…

…i lång form. Vackert så det förslår men frågan är ändå om…

….inte den här stilen känns mer close to heart för Liu Yifei? Älskar blandningen ljus denim och neonstarka färger. Snyggt! Själv hade jag nog satsat på den här.  (reklamlänk via Apprl)

Har du sett Mulan-filmen?

Annons

Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fredagsviben-142/