Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Världens bäst klädda: Kate Bosworth

Inlägget innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här >

Det är söndag och vi betar av ännu en superkändis stil och looks och turen kommer förr eller senare till Kate Bosworth. Skådespelerskan som eventuellt är MER känd för sin känsla för stil och estetik än för sitt skådespeleri. Obs inget illa sagt om hennes skådespelande men tror det är få som faktiskt kan rabbla upp hennes filmer än som sett en bild på henne i olika modesammanhang?

Annons

Oavsett – känsla för stil har hon och det roliga med Bosworth är, tycker jag, hennes förmåga att ha en otroligt lättillgänglig stil samtidigt som den känns SÅ svår att få till. Oftast ser vi henne i jeans, t-shirt, boots – megaenkelt kan tyckas men det är något med Kates förmåga att hitta en liten, liten twist som gör att det plötsligt blir det där extra som man inte alltid lyckas med själv. Det är liksom effortless men ändå så förbaskat chic!

Annons

Den lilla puffen på ärmen gör den här denimlooken som hade varit snygg oavsett snäppet ÄNNU bättre. Väldans lik skjorta här. 

Mitt personliga minne med Kate Bosworth är att jag en gång för väldigt många år sedan gick bakom henne och Alexander Skarsgård på väg hem från Way Out West. De var ett par på den tiden och hade hamnat i något klassiskt överförfriskat svartsjukegräl (we have all been there) så hon gick några meter före Alex som irriterat ville att hon skulle stanna och vänta. Det hela slutade med att hon med orden ”I’m going back to the hotel” hoppade in i en taxi själv och han argt gick tillbaka till festen. Som egentligen var stängd, så ja vet egentligen inte vart han tog vägen. Men vassego för väldigt gammalt skvaller, haha. 

Nu över till stil och fashion. Var det Kate som började sätta rocken över axlarna istället för på? Säkert inte men det känns som att det skulle kunna vara så. Get your Calvins här. (reklamlänk via Apprl)

Annons

Återigen en super clean och enkel look – men nog finns det en liten twist på jeansen och visst matchar väskan och ballerinaskon totalt? Härlig lite oversized skjorta här.  (reklamlänk via Apprl)

Kates signum, precis som tex Mischa Barton, Sienna Miller och Kate Moss som liksom blev stilikoner med en hel värld i den ”ljuva” Rachel Zoe-eran, är skira gärna flickiga klänningar matchat med kaxiga boots. Boots med kaxighetsgrad här.  (reklamlänk via Apprl)

Favoritlook!! Så snyggt – bootsen!

Annons

En annan extremt enkel look som andas California Dream på hög nivå.

Det gås på röda mattan ibland såklart och det gör hon också alltid med den äran. Puffarna! En läcker puffärm till vardags hittar du här!

Annons

Eller den här otroliga.

I nästa svep är hon tillbaka i sina boots där hon (antagligen, vad vet jag) känner sig mest hemma. Snygg jeansklänning på rea här.  (reklamlänk via Apprl)

 

Annons

Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fredagsviben-143/