Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Dagens outfit med Nina Campioni

Om mina/mitt senaste…

…investering: Regnstövlar till Essie, varför inser man alldeles försent att barnens utegarderob måste uppdateras? Hittade i alla fall de här fantastiska stövlarna fast på second hand i den här fina barnbutiken, score!

Annons

…låt: Håller på att göra en ny spellista för jag ska spela skivor (eller låtar kanske man säger nuförtin) på Vassa Eggen ikväll, så nu är det MYCKET Beyoncéfeel i lurarna.

…film:  Har äntligen tagit mig samman nog för att klara av att se hela Leaving Neverland. Fy fan alltså. Det känns helt overkligt alltihop. Att man inte förstod? Ni måste se den.

…bok:  Ehm…har inte kommit en sida längre i den här sen sist.  (reklamlänk via Apprl)

…matextas:  Gjorde vegetarisk stroganoff med ost istället för kött – alltså HUR mycket älskar man inte stroganoff??? Och makaroner till, herregud så gott.

Annons

…dansgolv: Ikväll!!!

…resa: Njet.

…tv-serie: Just nu säsong 2 av Fleabag.

…skickade sms: ”Jaa dags för match igen, morgon eller lunch passar bäst för mig” – dags att plocka fram Padel-racket igen.

…mottagna sms: ”Torsdag!” från Cissan Blankens, vi försöker boka lunchdate.

…app: Nextory – nu ska även jag börja lyssna på böcker!

…crush: Fredrik Robertsson bjöd in till årets födelsedagsfest och det är personer som han som ger mig hopp om framtiden för make till inkluderande, kärleksfull, accepterande och bara allmänt jäkla härlig människa! Grattis och tack!

Annons

…modeupplevelse: Just nu fullt fokus på allväderskläder till kidsen, man upptäcker ju typ alltid försent att det blir kallt och regnigt och att barnen växt ur sina kläder…

…besvikelse: Att jag ännu inte kommit igång med träningen ALLS. Har inte rört mig ÖHT på två månader.. (eller ja, cykla till stan då och då men annars niente!)

…drink: En öl får man väl ta i DJ-båset ändå!?

Ha en underbar helg alla!

2 kommentarer till “Fredagsviben”

  1. Marlen skriver: 12 oktober, 2019

    Snygg klänning!! Wow


    1. Nina Campioni skriver: 15 oktober, 2019

      Åh men tack!!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/a-day-of-hysteria/