Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Vad händer i veckan?

Jag vet inte om ni minns men jag brukade ju för ett tag sen börja varje vecka med att sammanställa lite av vad som ska komma under veckan? Jag slutade med det när den här pandemin kom rasande – för plötsligt satt jag ju bara hemma och gjorde inget annat än skrev på datorn. Nu känns det som att, jo det är ju lite samma men jag GÖR ändå lite mer saker somehow. Och eftersom jag tycker det är härligt att läsa andras bloggar när de gör sådana inlägg så tänkte jag: what the heck (Roccos favoritsvärord), nu kör jag. Så här kommer min plan för veckan!

Annons

MÅNDAG: Roccos förskola är stängd idag för planering så jag och Simone får jonglera honom lite. Jag har dessutom pilates via zoom-länk på förmiddagen. Rocco brukar komma in i bild ibland med sin nakna rumpa, det blir succé. Annars är det här bloggardagen, jag brukar lägga upp ungefär vilka inlägg jag ska skriva och försöka göra upp en plan hur allt ska hinnas med under veckan. På kvällen ska jag ut på s k powerwalk med två grannar för första gången, kan ju bli trevlig!?

Annons

TISDAG: Börjar med Night Fight-träning. Direkt efter det är det podd-intervju med en tjej som heter Zara Eriksson. Sen ska jag äta lunch på något lugnt ställe med Louise ”Hej hej Vardag” – ser fram emot otroligt mycket! Efter det ska jag ÄNTLIGEN fixa mina bryn hos Lina – det var ju cirka 7 månader sen sist. På kvällen inget särskilt.

ONSDAG: Utvecklingssamtal med förskolan för Roccos del på morgonen. Sen till Valerie för att spela in en kul grej. Därefter möte kring en tv-idé jag har. På em jobba och hänga med Cissan, finemang.  På kvällen ska vi faktiskt ha barnvakt och gå och prova ut en julklapp till Simone och sen äta middag tillsammans. Typ första gången för honom med middag utanför huset sedan innan operationen. Oklart var än.

TORSDAG: På morgonen håller Andrea i någon slags presentation som ska bli väldigt intressant. Sen ska jag till min naprapat och knäcka ryggen. På eftermiddagen ska jag vara med i ett Aller Talks (digitalt) som är en typ av intern föreläsning kan man säga på det förlag som den här bloggen ligger på dvs Aller. Ska bli kul!

Annons

FREDAG: Börjar dagen med Padel, längt! Sen inget planerat hela dagen – försöker ha fredagen mötesfri, förutom ett litet kort digitalt möte på eftermiddagen. Har lovat att hämta barnen tidigt på fredag för att påbörja myset.

WEEKEND: Från början skulle jag och sex vänner – det här gänget – åkt till Göteborg den här helgen och få på spa men nu blir det ju inte så och nu går diskussionen i gruppen om ifall vi ska försöka hyra en stuga i skogen någonstans och bara mysa vi som är symptomfria. Vi får se vad det blir!

Ha en härlig start på veckan alla!

2 kommentarer till “Vad händer i veckan?”

 1. VIKKI skriver: 16 november, 2020

  Hallå, har du sett presskonferensen idag, eller bryr du dig helt enkelt inte?!

  tisdag – ”Direkt efter det är det podd-intervju med en tjej som heter Zara Eriksson. Sen ska jag äta lunch på något lugnt ställe med Louise ”Hej hej Vardag” – ser fram emot otroligt mycket! Efter det ska jag ÄNTLIGEN fixa mina bryn hos Lina – det var ju cirka 7 månader sen sist.”

  onsdag – ”På kvällen ska vi faktiskt ha barnvakt och gå och prova ut en julklapp till Simone och sen äta middag tillsammans. ”

  fredag – ” Börjar dagen med Padel, längt!”

  ..hallå, MAN FÅR INTE ÄTA UTE PÅ RESTAURANG NU! OCH ENDAST UMGÅS MED HÖGST 8 PERSONER SOM MAN OFTA ÄR KRING! FRÄMST SIN FAMILJ! LOUISE UMGÅS DU INTE NÄRA MED, INTE HELLER LINA! OCH GYM O LIKNANDE STÄLLEN SKA MAN INTE HELLER VARA PÅ! SKAFFA EMPATI O SYMPATI OCH SLUTA TÄNK PÅ VA SOM ÄR ROLIGT FÖR DIG! FOLK LIDER JUST NU I EN PANDEMI!!!


  1. Nina Campioni skriver: 17 november, 2020

   Nej det var ju just det – jag skrev det här inlägget på morgonen på måndagen, presskonferensen skedde på eftermiddagen. Ber om ursäkt att jag inte hann uppdatera allt i mitt liv efter den.
   Har självklart ställt in mycket av det planerade.


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/bbq-och-gos/