Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Vad händer i veckan?

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Outfit by Nina Campioni

Ny vecka är igång och herregud vad man märker skillnad på om man varit ute i helgen eller inte!? Livet har ju blivit så nu att en inte är ute och springer på nätterna och när en väl gör det – ja då får man liksom direkt återkoppling från kroppen som säger att ”appapapapppp inte ska väl du vara ute sent och ha roligt och tro att du ska vara pigg som en lärka på måndagen som om du vore en annan 20-åring”. Nähäpp. Så, vi kanske inte kickstartar den här veckan utan snarare småsmyger igång den.

Annons

MÅNDAG: Mina föräldrar är här på besök så därför jobbar jag hemma nästa hela dagen förutom en utflykt för att kika in J.Lindebergs kommande kollektion. Och vet ni, jag ska dessutom lyxa till det med en massage bara för lilla mig och min kropp. Tror det var 6 månader sen sist så kanske är jag värd det nu?

Annons

TISDAG: Börjar med night fight och sen raka vägen till poddstudion för att spela in ett nytt avsnitt med den här coola och smarta kvinnan! (reklamlänk via Apprl) Därefter hem och häng med föräldrarna och barnen för att sen på kvällen kolla in H&Ms nya conscious collection och dessutom har date night med min kära man. Vilken kväll, det ser jag verkligen fram emot!

ONSDAG: Förhoppningsvis får vi till en tennismatch denna dag då vi ändå har mina föräldrar här som kan hänga med barnen. Äntligen! Ska också hälsa på hos Sidenkompaniet för att se vad de gör och hur de jobbar.

TORSDAG: Återigen dags för Night Fight följt av poddcastinspelning igen – denna gången med den HÄR coola och smarta kvinnan. Efter det ska vi kolla in vad Stylein bjussar på för hösten. Det är mycket såna möten nu, alla designers visar upp sina nyheter och presenterar deras målsättningar och tankar med framtiden.

FREDAG: Alltså jag tror faktiskt att jag glömt säga detta men när jag fyllde 40 så fick jag en resa till PRAG av mina bästa bästa människor. Så hela helgen är det jag och kompisarna och Prag. HELT underbart och jag har ingen aning om någonting förutom att jag ska packa en väska och infinna mig på Arlanda. Tjohoo!

Annons

HA EN RIKTIGT HÄRLIG START PÅ VECKAN! 

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veckans-bast-kladda-25/