Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fem för hemmet

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Ni som läste inlägget från helgen vet att jag blev kär i en speciell lampa och kände en SÅN MÅSTE JAG HA och gav mig ut på jakt. Och fann den! Och många andra lampor – förstås. Saken är den att vi behöver en bordslampa till sovrummet på ena sidan för att kunna läsa bok på kvällen. Jag hittade fem favoriter som kommer vara i stort sett omöjliga att välja mellan – och sen har jag såklart också hittat ännu fler på Bukowskis och Lauritz. Gah. I alla fall, här är veckans Fem för hemmet.

Annons

Lite art deco-härlig känsla på den här ”svampen” från Watt&Weke (reklamlänk via Apprl)
ÄLSKAR lampfoten på den här, passar väldigt bra in i vårt hem, från Jotex (reklamlänk via Apprl)
Lampa helt i glas, otroligt trendigt, otroligt snyggt, och färgen, mjuk och skön, från iittala
Här är den – exakt den som jag blev kär i, sååå vacker, från Indiska
Och, ja vad säger ni, marmor tröttnar man ju liksom aldrig på? från Globen Lightning

Annons

Förlåt men lampor kan vara det vackraste för ett hem ändå? Hittade några favoriter till: 

2 kommentarer till “Fem för hemmet”

  1. ANDREA skriver: 03 september, 2020

    Ååh, lampan från Indiska är ju underbar ? Villhöver deluxe! Undrar hur jag ska kunna lura in en sån i hemmet utan att maken får veta vad den kostar ??


    1. Nina Campioni skriver: 07 september, 2020

      eller hur!? Den är SÅ fin!! villhöver också väldigt!! haha, ja, det är frågan… samma här, haha!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/schools-back/