Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Tipset från Öland: Gårdby kafé och lanthandel

Fika på Öland, här är mitt bästa tips: Gårdby kafé och lanthandel. Mysigt och supergott!

Vi var som sagt på Öland och utforskade lite i påsk och när det var dags för fika så hade vi fått tips om Gårdby Kafé och Lanthandel – och SÅ mysigt det var! Man ville inte åka därifrån, man hade verkligen fått till den där känslan av en äkta lanthandel både vad gäller inredning och sortiment. Vi fikade och myste i ett av rummen som var smakfullt inredda och tapetserade med fina blommiga tapeter. Fick mycket bra inspiration till kommande renoveringar i vårt sommarhus i Blekinge. Till sommaren åker vi tillbaka så vi kan smaska chockladbakelser i trädgården. Härligt!Fika på Öland, här är mitt bästa tips: Gårdby kafé och lanthandel. Mysigt och supergott!Fika på Öland, här är mitt bästa tips: Gårdby kafé och lanthandel. Mysigt och supergott!

Annons

Gött med mjölk!

Annons

Fika på Öland, här är mitt bästa tips: Gårdby kafé och lanthandel. Mysigt och supergott!

Fina detaljer.

Fika på Öland, här är mitt bästa tips: Gårdby kafé och lanthandel. Mysigt och supergott!

Spindelmannen var med och höll oss säkra på detta äventyr. Till barnen fanns också lekstuga och andra leksaker, mycket smart. Fika på Öland, här är mitt bästa tips: Gårdby kafé och lanthandel. Mysigt och supergott!

Annons

Ta en tulo!

Fika på Öland, här är mitt bästa tips: Gårdby kafé och lanthandel. Mysigt och supergott!

Tack för besöket!

Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/det-stormiga-alvaret/