Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

the dark knight rises

Ja herre. Var ska man börja!?

1. Christopher Nolan. Vilken jävel till filmskapare du är!
2. Tom Hardy. Where have you been all my life?
3. Hathaway är (förutom att vara en bra skådis) sexig. Who knew?
4. Älskade Batman. Ja. Älskade Batman.

Annons

Pappa och jag åkte in från stugan på landet till Karlskrona för att kolla visningen som var 23:59 natten mellan tisdagen och onsdagen. Bara det gjorde att allt kändes extra speciellt. Som om det skulle behövas?

Hela Batman-triologin är något alldeles särskilt naturligtvis och den avslutande episoden är precis som de föregående: helt sinnessjukt bra. Det är mörkt, så oerhört mörkt och som en trevlig biobesökare i Karlskrona sa: man rös i hela kroppen så fort man fick en skymt av Bane. Jag kan bara hålla med. Tom Hardys Bane är nästintill overkligt läskig.

Annons

Handligen har ni säkert koll på och själv är jag fortfarande i något form av efterskak för att skriva en vettig recension såhär på semestern. Så fort jag kommer tillbaka till stan ska jag se om detta mästerverk och försöka samla mina tankar.

Tills dess: se The dark knight rises. Bara gör det.

Betyg: NNNN

(Batman Begins: NNNN. The Dark Knight: NNNNN)

0 kommentarer till “the dark knight rises”

  1. Emelie skriver: 27 juli, 2012

    Åh, jag tyckte att det var den absolut bästa filmen i trilogin! Men jag får inte ihop det att du kallar den för mästerverk och sätter en fyra i betyg?


    1. Nina Johanssonnina.elle.se skriver: 29 juli, 2012

      Vad skoj att du tyckte det! Jag satte nog en fyra mest för att jag inte tycker den är lika bra som The dark knight och var tvungen att visa det på något sätt, men kan hålla med om att jag inte borde slänga mig med ord som mästerverk hur som helst. Triologin som sådan är ett mästerverk och den här är den av det men kanske inte just denna är ett mästerverk från början till slut, så fel ordval av mig!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/sommarmode/