Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

the amazing spider-Man

Gjorde ett tredje försök igår att se den här jäkla Spider-Man (sorry Spidey men du har gjort det svårt för mig) och nu funkade äntligen all teknik.

Det börjar bra. Andrew Garfield gör en bra Peter Parker. Kemin mellan honom och Emma Stone är av förklarliga skäl (de är ett par i verkligheten) riktigt bra. Men sen ska han bli superhjälte. Det funkar inte lika bra, han  fyller inte riktigt ut Spider-Man-dräkten efter Tobey Maguiers perfekta dito. Jag vet inte riktigt vad det är, men det är något som saknas även om dräkten i sig aldrig varit snyggare (förutom när den var svart) – kanske är det jätteödlan som gör det. Hela storyn kring den snälla vetenskapsmannen som blir den onda, galna vetenskapsmannen känns inte tillräckligt intressant och bra. Varför blir han plötsligt så galen och arg? Det hela är högst orimligt, även om man inte kan leta efter rimlighet och logik i denna genre.

Annons

3Dn funkar utmärkt. Det är några sekvenser där man riktigt hisnar i biofåtöljen och det är många riktigt fina och smarta scener som man verkligen njuter av.

Annons

Sevärd helt klart. Men hittills i år är det fortfarande Avengers som står högst upp på superhjälte-tronen.

Betyg: NNN

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/sommar-i-stan/