Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Om mina/mitt senaste…

…investering: Ja det är nog den där julgranen då! Asså är så glad att jag fixat det redan, så olikt mig att vara så förberedd. Men jag längtar efter julen som jag aldrig längtat efter julen ens som barn tror jag. Med koden NINAJUL får du 100kr rabatt på en gran du också här hos Smålandsgran. 

Annons

…låt: Har endast lyssnat på CNN hela den här veckan känns det som – en evig reklamslinga med samma musik ”CNN – your first move” med massor av gitarrljud.

…bok:  Precis börjar lyssna på Schulmans nya. Återkommer med recension, är så far inte superövertygad. Lyssna gratis här med koden NINA. 

Annons

…matextas:  Simone lagade sin bästa lasagne någonsin i onsdags, vi åt resterna igår och herreguuud förstår inte vad han gjorde denna gång men fy fanken vad gott det var.

…resa: Njet.

…tv-serie: Sett tredje säsongen av the Good Life – inte lika stark som säsong 2 men fortfarande mysig, kul OCH smart. Ted Danson i sitt esse. 

…cyberlink: Veckans Aftonbladet-text handlar om barn och träning, tankar som du som bloggläsare redan hört mig uttala.

…skickade sms: ”Jag tror jag hoppar denna gång” till kompisar som ska ut och käka på restaurang ikväll, så svårt…hur tänker ni där kring Covid?

…mottagna sms:  ”07356104372 ringde men lämnade inget meddelande” – in your face teleförsäljare!

Annons

…app: Är SÅ trött på appar som står som gratis men sen EFTER att man laddat ner den är en betalapp men man får prova tre dagar gratis. Lurendrejeri!!

…insikt: Poströster FTW!

…modeupplevelse: Två dagar i rad har jag ”varit på stan” för möten etc vilket var extra kul eftersom jag sminkade till mig lite och piffade – MEN kunde också använda lifehacket att ha samma kläder på mig pga träffade ju inte samma människor. Vet inte varför det är viktigt, en måste ju få ha på sig vad man vill – men man är ju så van vid att det alltid ska bytas varje dag. I alla fall, det kändes gött att slippa tänka.

…besvikelse: Att så många, trots allt, röstar på män av Donald Trumps sort. Han är ju liksom inte den enda i världen som beter sig och driver den politik han driver. Vi har många likadana på läskigt nära håll.

…beautymåste: Älskar ju ampuller och har precis börjat testa de här (reklamlänk via Apprl) – och tycker jag märker skillnad i lyster for realz.

…drink: Ikväll ska jag göra tacopaj för första gången i mitt liv och dricka en öl samtidigt.

Annons

Ha en underbar helg alla!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/a-day-in-the-life-13/