Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Sportens år

Älskar att jag börjat sporta igen

Vet ni, jag är så himla nöjd med mig själv just nu. Ja, kanske inte för precis allt hela tiden men för att jag ÄNTLIGEN kommit igång med träningen ordentligt. Och inte bara vilken träning som helst utan den typ av träning som jag faktiskt älskar på riktigt. Jag gillar förvisso i stort sett all form av träning och förespråkar mer än gärna tex den här appen. Men, jag tycker inte det är särskilt skoj på riktigt att gå till ett gym eller dra igenom ett pass själv. Även om jag mår bra efteråt och känner mig nöjd så har jag liksom haft koll på klockan hela tiden för att kunna veta när det hela är över.

Annons

Men så kom hösten 2018 och jag började ta tag i min bucketlist som jag satte upp inför året. Där står att jag ska börja träna tennis. Något jag gjorde som tonåring men slutade med när fotbollen tog för mycket tid. Fotbollen har jag tyvärr tvingats sluta med pga knäproblem MEN det betyder ju inte att jag måste sluta med all sport. För gud vad jag älskar SPORT. Det är socialt på ett helt annat sätt än att tex gå på ett pass på gymet. Nu har jag dragit igång med både padel och squash och i helgen köpte jag nytt tennisracket. Ok, har fortfarande inte kommit igång med tennisen än men det beror mest på att banorna är bokade hela förbannade tiden. Så många ”men” nu MEN – jag är så glad över detta! Varenda boll är rolig. Minutrarna flyger förbi och efteråt är jag både svettig, lycklig och har hunnit uppdatera mig om både ditten och datten eftersom man ju faktiskt kan prata med varandra på en padelplan. Hur härligt!!

Annons

Nu gäller det bara att hålla i det här – det blir målet med denna höst! Ser så mycket fram emot det!!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/cinque-terre-dream/