Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – sommaren i city

Dagens outfit med Nina Campioni

En liten sommarlook som fotades innan jag lämnade stan. Tro mig, här på landet har jag knappt bytt om en enda gång sen jag kom hit. Ska lägga upp en äkta dagens look härifrån snart – ska bara tvinga någon att ta en tjusig bild först!

Annons

//Espadrillos, Ropewalk Studio//Klänning, By Malena + Lindex//Väska, Beck Söndergaard//Klocka, TID Watches// Halsband, Glitter//

Annons

Foto: Isabella Ståhl @ Emma Svensson StudiosDagens outfit med Nina Campioni

Dagens outfit med Nina CampioniDagens outfit med Nina Campioni  Dagens outfit med Nina Campioni

2 kommentarer till “#OOTD – sommaren i city”

  1. Petertoo999 skriver: 18 juli, 2019

    Nina, den där klänningen var fin!


    1. Nina Campioni skriver: 22 juli, 2019

      Visst är den!


Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/bli-frisk-med-hjalp-av-algort/