Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Skördetid

Skördetid i trädgården

Som jag nämnde för ett tag sedan så är det full action i vår trädgård. Vindruvorna är så många att vi inte vet vad vi ska göra med dem och äpplena ballar faller av träden för att de är så tunga. Därför tog vi en plockardag i helgen och bara rensade ner alla äpplen. Tanken var att vi skulle åka och musta dem men nu är det ju typ fullt och stopp på alla musterier i stan med omnejd pga helt sinnerssjuka äppelår. Föregående mening är ju också en mening jag inte trodde jag skulle skriva för ett år sen, haha. Villalivet alltså. Helt nytt.

Annons

Nu står äpplena i garaget och är på väg att inte må så bra så nu är det lite panik i lägret men vi har fått nys om ett ställe som tar in lite äpplen fortfarande om man har tur, så håll tummarna!Skördetid i trädgården

Annons

Vindruvorna plockade vi ner och gjorde egen råjuice på, gott till frukosten men vi har SÅ mycket kvar och ingen av oss är sugen på att dricka vindruvsjuice hela året, haha. Någon som har enkla tips på vad man kan göra? Skördetid i trädgårdenSkördetid i trädgården

Hur vackert!?Skördetid i trädgården

6 kommentarer till “Skördetid”

 1. Isadora skriver: 06 september, 2018
  1. Nina Campioninina.elle.se skriver: 07 september, 2018

   wow, intressant, ska kolla in, tack!!


 2. Gabrielle Evertsson skriver: 06 september, 2018

  Frys dem och ha som nyttigt fredagsmys. Min treåring älskar att knapra på fryst frukt och jag är mer än nöjd över att slippa ge ungen godis proppat med diverse tillsatser.


  1. Nina Campioninina.elle.se skriver: 07 september, 2018

   Smart! har aldrig testat!!


 3. Petra Blomqvist skriver: 07 september, 2018
  1. Nina Campioninina.elle.se skriver: 07 september, 2018

   wow, tuse n tack!!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fashionweek-trends/