Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – kyliga dagar

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Alltså exakt HUR kallt är det nu!? Typ svinkallt. Som många andra i den här nya pandemi-världen har ju jag vant mig vid att ha mysplagg på mig i stort sett alltid och när en då tvingas ur den bubbla och måste röra sig utanför hemmets lugna vrå så finns det ett extremt stort motstånd hos mig att ta på mig plagg som sitter åt, som är kalla och som är allmänt osköna. Ja, det låter ju egentligen hur rimligt som helst men pre pandemi så var i alla fall jag mer benägen av att vara lite obekväm om jag tyckte att något var tillräckligt snyggt. Den uthålligheten har jag icke kvar kan jag säga. Därför har jag gått all in på bekväma plagg som ändå kan anses ok och rekorderliga att bära i jobbsammanhang. Här hittar du en sån look och så detta jag hade på mig idag då. Manchester och sneakers. Kan inte bli mjukare och typ lite uppklätt på samma gång!

Annons
Annons

Annons

 

4 kommentarer till “#OOTD – kyliga dagar”

 1. Anna skriver: 20 oktober, 2020

  Ett tips från mig till dig, ull. Beställde nyss hem tunn långärmad tröja mm fr Cubus som har bra prisvärda ullprodukter för hela familjen. Tunn lager på lager och ullstrumpor gör mkt. Mvh Snöar hos mig☺️


  1. Nina Campioni skriver: 21 oktober, 2020

   åh JA!!! Ull är ju BÄST! och faktiskt – håller med Cubus har väldigt bra och prisvärda produkter i ull, har köpt till barnen där – ska genast sticka dit och köpa till mig själv också, tack för påminnelsen! <3


   1. Anna skriver: 21 oktober, 2020

    Nu har jag fått hem tröjan, så bra. Känns prisvärd, är svanenmärkt och klias och sticks inte, vilket jag är känslig för. Kanske lite liten i storleken… Men bätte än väntat! Viktigt med rätt material för rätt årstid?


    1. Nina Campioni skriver: 22 oktober, 2020

     Härligt då blev det en bra investering – ja, material är ALLT!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/bruschetta-och-fotbollscup/