Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Säsongens snyggaste/varmaste skjortjackor

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Efter att ha haft på mig en sån hära skjortjacka eller overshirt som det också kallas typ varje dag det här året så har jag märkt ett visst intresse från, tja, de flesta faktiskt. Får i stort sett alltid frågan var jag köpt mina och jag förstår det för maken till både snygga, bekväma och varma plagg har väl sällan skådats!? Så jag tänkte att det kanske var på sin plats att tipsa om lite olika varianter som i alla fall jag tycker är råsnygga!

Annons

Rutor OCH fransar – det är lyx alltså! från H&M (reklamlänk via Apprl)
Rosa drömmen, den här hade jag köpt om jag nu inte redan hade så jag klarade mig, också H&M (reklamlänk via Apprl)
Stilren variant i snyggt rutmönster, från &other Stories (reklamlänk via Apprl)
Lång variant i snygg färgställning, KappAhl (reklamlänk via Apprl)
Läcker med olika färger från Munthe (reklamlänk via Apprl)
Den här är SÅ snygg, fransarna alltså, lite cowboyfeel, från &other stories (reklamlänk via Apprl)
Vitt kan aldrig bli fel, det är sen gammalt, även den från Stories – den här modellen finns i massor av olika färger (reklamlänk via Apprl)
Å så lite lyx i form av perfektion, från Acne Studios (reklamlänk via Apprl)

Annons

Stay warm people!

 

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/4-tv-serier-ett-bingea/