Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

A day in the life

Sådärja, det är REDAN torsdag – hur fort har den här jobbveckan gått!?! Helt galet! För att fira det backar vi bandet till tisdag. Jag började dagen med att bli väckt av att Rocco låg på mitt huvud samtidigt som Essie tryckte mig ut mot sängkanten och Simone snodde allt täcke. Efter att ha gosat lite med barnen satte jag mig på cykeln in mot stan. Det KÄNDES att jag inte tränat eller cyklat på ett tag om en så säger… ont benen än idag. Men skön känsla att susa igen!

Annons

Frukost hos Mio stod på schemat, där fick vi spana in fina saker för höstmyset hemma och lära oss ALLT om orkidéer eftersom Blomsterlandet också var med under morgonen. Jag har alltid haft en förmåga att döda orkidéer vilket ju jag alltid trott beror på att orkidéer är känsliga saker – så det kändes ju extra toppen att mannen nedan (förlåt minns nu inte vad han heter men superexpert på blommor från Blomsterlandet) började med att berätta att just denna blomma är den MEST lättskötta av dem alla.

Annons

Typiskt.

Men fina är de! Tips – ta bort stöttepinnarna så får blommorna ett mer naturligt utseende! Fick massa bra tips – ska sätta ihop ett litet inlägg med dessa snart!

Annons

Efter det spelade jag in podd med fantastiska Chili Bendt, det blir ett mäkta härligt avsnitt där Chili berättar att hon KÄKADE upp sin moderkaka efteråt – hallå ja! Spännande – det får ni inte missa.

Efter det OTRRRROOOLIGT glamourös ensamlunch på Starbucks. Kan inte rekommendera det över huvud taget men rekommenderar Rescued, fruktmuster gjorda av räddad frukt. Så goda och så bra grej!

Sen fick jag ett sms från mamma och pappa som visade hur det ser ut i Blekinge – det är utbyggnad deluxe som pågår i deras hus, så spännande. Detta är alltså det ena huset som vi har därnere och där mamma och pappa numera bor permanent. Där den stora eken står – precis bakom huset – ligger det andra huset som vi alla äger tillsammans och som vi så sakteliga renoverar upp!

Annons

Måste också visa – hade episkt sköna och härliga skor på mig, från UGG. Deras skor är ju enormt sköna ändå alltså, känns som att gå på bomull.

Sen skyndade jag mig hem för att hinna hem innan fotografen Wilma kom hem till oss. Det gick typ precis. Det är så mina dagar på språng alltid ser ut, jag hinner preciiiis och/eller är lite lite lite sen hela tiden. Jag kombinerar det dock med jobba-hemifrån-dagar då jag sitter i pyjamas och morgonrock fram tills att det är dags att hämta på föris, typ (gravt överdrivet). Vi fotade i två timmar ungefär och det blir några roliga inslag till bloggen som jag hoppas ni ska uppskatta framåt!

Annons

Ready, set, action!

Innan jobbdagen var slut bar det återigen in till stada (vissa dagar är ett jäkla farande alltså) för en fantastisk visning av Jennifer Blom. Alltså hennes klänningar – magi! Mycket plisserat, mycket färg!   

Oooooch sen hemåt igen för häng med familjen! Essie hade med sig två kompisar hem från föris och vi käkade pasta med tomatsås till middag. Eftersom vi inte hade några marshmallows hemma så fick barnen idén att grilla morötter istället. Det gick väl sådär men det höll dem sysselsatta ett tag i alla fall. Haha.

Annons

Efter bokläsning och läggning av barnen stupade även jag och Simone i säng, helt slut. Vissa dagar är mer stökiga än andra om man säger så….

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/5-saker-i-modevarlden-som-ar-otroligt-irriterande/