Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Kvällen då jag åt himmelsk dessert

OMG klockan är just nu 21:03 och jag har precis kommit hem efter att ha kört ensam från Kalmar till Stockholm med två barn i bilen och för att detta skulle bli en lyckad dag stannade vi på Buslandet i Norrköping och lekte i tre timmar. Tror ni att jag är slut som artist eller!? Ja, helt förbaskat megatrött är jag.

Annons

Meeeen det hindrar ju inte mig från att ge er en liten snabb update från min helg – jag ska dessutom slänga ihop veckans krönika till Aftonbladet och helst också packa inför morgondagen. För imorgon vettni, då är det dagen då jag går tillbaka till träningslokalen. Herregud, inte en dag försent va! Peppad men också, som sagt, skittrött. Nåväl. 

Annons

Helgen då!? Jo, jag hade en sån megahärlig fredagskväll att ni vet inte vad! Jag och tjejorna nedan lassade in smarrighet efter smarrighet i munnen på Allegrine  – alltså spana in desserten ovan, jag ljuger inte när jag säger att den var stor och att jag åt upp en och en halv själv pga så sinnessjukt gott. Det där fluffet alltså, mamma mia! Rekommenderar detta ställe med hela mitt hjärta, och mage. 

Och ja, jag väljer vänner efter en snygghetsskala. Ni ser ju!? Jisses. 

På lördagen vaknade jag tidigt för att åka till Downtown Camper och Heja Livets otroliga dag ”A day of Hysteria”. Jag skulle moderera ett samtal som fokuserade på förlossningsrädsla och det blev ett riktigt spännande och bra samtal om jag får säga det själv. Jag återkommer till det här längre fram i veckan så kan jag re:capa lite åt er!

Annons

Direkt efter samtalet satte jag mig i bilen för att åka ner till Kalmar för att fira min käre brorson och hans 8-årsdag! Barnen var redan på plats tack vare mormor och Simone var i Italien pga familjerelaterad orsak. Jag passade därför på att kontrollera bilens mediaplayer hela vägen ner och jag hann lyssna på ett avsnittt Brita&Parisa, ett avsnitt Raseriet och två och ett halvt avsnitt av Conan needs a friend. Helt perfekt.

Så summa sumarum helg: mycket bil, mycket podcasts, mycket goda desserter, mycket inlines med barnen och väldigt grusiga ögon framåt kvällarna.

Hoppas er helg och start på veckan varit över förväntan!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veckans-bast-kladda-68/