Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Hallå vad har hänt i sovrummet?

Renovering sovrum

Alltså jag har ju HELT glömt bort att visa vad som hänt i vårt sovrum efter all mögel-kaos! Så här kommer en uppdatering:

Annons
 • Sanering – check! Nu ska allt mögel vara borta, hoppas också att detta stämmer!
 • Dränering – check! Nu är det dränerat runt hela huset och detta ska ju då räcka i en herrans massa år så förhoppningsvis behöver vi aldrig lägga ut för en sån stor kostnad igen.
 • Försäkring – vet ej! Alla papper är inskickade till förra ägarnas så kallade ”dolt fel-försäkring” så om allt går rätt till så SKA vi ju få tillbaka någon penning på detta men det skulle inte förvåna mig om det finns någon ”Campioni-klausul” eller nått som gör att vi inte får ett skit…
 • Sovrummet – halvklara! Som ni vet så upptäcktes ju möglet för att vi skulle renovera vårt sovrum. Och nu är det typ klart också. Det är målat och vi har smällt upp en glasvägg i rummet. Nu är det bara den där lilla detaljen med att inreda rummet… billigt och inte alls tidskrävande, ehe.. loppissommar here we go!!Ja ni ser ju att det ser lite deppigt ut just nu men vi har ju knappt varit hemma och kunnat börja på att inreda. Men när augusti börjar så är det här mitt nya projekt! Heltäckningsmatta ska in och garderober och sänggavel och, och, och, och..  Ja, ni får självklart hänga med på varje steg i förvandlingen. Ska också visa upp hur trädgården börjat få liv igen efter dräneringen…
  Annons

  För den som undrar så kommer färgen på väggarna från Becker och heter Trofast. Vi diskuterade länge kring färg – skulle vi köra med en mörk nyans som är så poppis nuförtin och ser så läckert ut på insta? Men nej, vi kom fram till att vi faktiskt inte mår så bra av mörka färger, det känns deppigt något sätt, även om det är väldigt snyggt, så vi satsade på en ljusare färg. Först tyckte jag den blev lite väl ljus men jag tror att det blir fint med matta och inredning. Vi får se, håll tummarna!

  Renovering sovrum

4 kommentarer till “Hallå vad har hänt i sovrummet?”

 1. Anna skriver: 02 juli, 2019

  Mysig färg, känns som 50-tals-kök! Men vad är glasväggen till för?


  1. Nina Campioni skriver: 03 juli, 2019

   AH! det skulle jag såklart förklarat i inlägget – klantigt av mig! Det ska bli en liten walk in closet där bakom hade jag tänkt mig!!


 2. Carro skriver: 03 juli, 2019

  Det blir spännande följa. Jag gillar färgen! 🙂


  1. Nina Campioni skriver: 03 juli, 2019

   Ja vad kul!!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/ootd-festivallooken/