Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

In i vårt sovrum

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Jag har ju lovat er i exakt en hel evighet att jag ska visa upp hur vårt sovrum ser ut. Ni har ju fått vara med på renovering och när det varit på GÅNG men inte det färdiga resultatet. Sorry för det. Men NU – välkommen in till vårt sovrum!

Annons

Så, när man kommer in har vi sängen direkt till höger och den nybyggda väggen till vänster.

Annons

Sängen är inhandlad på IKEA medan påslakan i linne hittade vi här. (reklamlänk via Apprl) Lampan tyckte vi passade in på vår story om hur våra liv förändrats efter att vi träffats och köptes här. (reklamlänk via Apprl)

Bokhyllan platsbyggdes för att kunna hålla just böcker, lampa och lite annat gött. Så blev en blandning av loppisfynd, mormors konst och annat. Helst vill jag ha mer växter här också men det är lite mörkt där så lite svårt att hitta växter som trivs bra.

My pride and jou – den färgglada garderoben, den har ni sett skymta förbi i otaliga #OOTD-inlägg genom året men såhär ser den alltså ut från andra sidan väggen. Skulle behöva en städning och rensning minst sagt…

Annons

Å så lite växter behöver man för att bl lycklig, eller hur!? Palettbladet har vuxit sig galna så eventuellt får jag klippa ner den lite eller hitta ett annat hem – kanske vore kul med en annan färg där – blir väldigt mycket grönt! Tallriken under pedistalen behövs pga vatten som droppar… Pidestalen hittade jag på loppis och blomlådan här.  (reklamlänk via Apprl)

Och såhär ser sovrummet ut från andra sidan väggen – en extrasäng på sidan är nödvändig då vi samsover hela familjen och ibland blir det bara lite FÖR trångt. Men gosigt.

Sådär – så blev det till slut. Vi är väldigt nöjda och sover otroligt gott härinne!

Annons

4 kommentarer till “In i vårt sovrum”

 1. Hanna skriver: 04 november, 2020

  Otroligt fint!!!!


  1. Nina Campioni skriver: 04 november, 2020

   Åh men tack!!


 2. jojo skriver: 04 november, 2020

  Får jag fråga vart Simone har sina kläder? För jag antar att det bara är dina i bild? 🙂


  1. Nina Campioni skriver: 04 november, 2020

   heheh, ja stackars Simone – han fick EN låda i den här garderobe, haha!
   Men vi har ett gästrum där han har sina kläder 🙂


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/6-magiska-hostkappor/