Ok, jag lovade ju recept på denna smarriga Bruschetta som Simone lagade häromkvällen. Perfekt som försnack eller förrätt helt enkelt. Here goes! Du behöver: Bröd - allra godast med något slags mörkt bonnbröd eller dyl, men funkar förstås med ljust också Sardeller (Simone använder sina föräldrars egeninlagda och då säger vi ansjovis men har fått lärt mig av fantastisk läsare att här heter det SARDELLER) Burrata Tomater Oregano Kapris Olivolja Såhär gör du: 1. Tomtaterna ska göras CONFIT (nytt ord som jag lärde mig alldeles nyss) och det tar ca 1,5 timma att göra, så be aware. Skär dem på mitten, lägg dem på en plåt, lägg på salt/peppar/oregano/lite socker/olivolja ovanpå och sen in i ugnen på 150 grader i ca 1,5 timma. Håll koll på dem så de inte blir föööör brända. 2. Skär brödet och rosta lite i ugnen 3. Öppna burratan - du ska bara använda den del av osten som är i mitten och är lite mjuk och rinning. 4. Sen är det bara att bygga, lägg på burrata först, sen en ansjovis, lite kapris, lite tomat, lite oregano och du är redo att NJUTA! Smaklig måltid! För mer smarriga recept - klicka här!