Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – höstlooken

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Dagens outfit med Nina Campioni

Lite såhär känner jag att jag kan klä mig exakt varje dag just nu. Slitna jeans, en tunt stickad tröja och en kavaj över – optimalt för vädret just nu, så det kommer ju vara en optimal look i uuuuuungefär en halv vecka till innan den tunna stickade får bytas ut mot något tjockare. Men tills dess njuter jag av detta. Samtliga plagg hittade jag i min garderob.

Annons

//Boots, favoriter från &other stories I den här modellen/ (reklamlänk via Apprl) /Jeans, Levis loppisfynd//Polotröja, Uniqlo//Kavaj, Lindex//Väska, gjord av spillmaterial från golv skapad av Bolon//

Annons

Dagens outfit med Nina Campioni

Läs gärna också: Loppishelg i BlekingeDagens outfit med Nina Campioni

Annons

2 kommentarer till “#OOTD – höstlooken”

  1. angie skriver: 08 oktober, 2019

    Snyggt 🙂


    1. Nina Campioni skriver: 09 oktober, 2019

      åh tack!!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/att-njuta-av-helgen/