Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – höstfavoriterna

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Dagens look med Nina Campioni

Som utlovat kommer här bild på den där tunikan som jag sa också kunde bäras som klänning för den modige (och varma). Just som vädret är just nu, dvs ca 18-22 grader, något kylig och krispig luft och sol är ju bara att njuta järnet av och hoppas att vi kan ha sån tur att dessa dagar kan stanna kvar ett bra tag till. Jag älskar att gå utanför dörren på morgonen med tex en klänning och sen en varm gosig stickad tröja över. Det känns så himla läckert på något hemtrevligt vis. Motsägelsefullt jag vet, men det är något visst med stickade tröjor alltså.

Annons

Mina mules-skor är från förra säsongen och finns inte längre men du hittar snygga alternativ på Flattered (reklamlänk via Apprl) och på Arket (reklamlänk via Apprl)

Annons

 

Foto: Felicia Eriksson @Emma Svensson Studios

Dagens look med Nina Campioni

Annons

Dagens look med Nina Campioni

Dagens look med Nina Campioni

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veckans-bast-kladda-23/