Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

På mitt skrivbord

Hallå det var ju sjukt längesen jag körde en ”På mitt skrivbord”-post! Ja, nu kanske inte du dagligen går och funderar på exakt vad jag har framför mig men jag kom ihåg att jag brukade skriva dessa inlägg back in the days och att i alla fall JAG tyckte de var roliga att skriva.

Annons
Annons

Kan ju bara hoppas att det finns fler än en som gillar dem – fingers crossed.

Annons
  • Brev från banken som upplyser om nytt bankkort som måste aktiveras – drar ut på det något så jävulskt eftersom jag då vet att jag också måste försöka komma ihåg vilka autogiron som går på just det kortet. Är det Spotify? Är det Netflix? Har jag inlogg till alla sajter? Hur gör jag nuuuuu.
  • Sedan i helgen så har jag ALLTID Atlas alcogel vid min sida. Befriande att inte lukta apotek när man måste sprita sig. Heja kompis Petter för detta!
  • Gamla batterier för att påminna mig själv om att köpa nya – behöver till poddinspelning!
  • Urbra sån där smink-sättare eller vad det nu kallas, i alla fall nått man sprutar över fejjan så att sminket ska sitta länge. Bra för fest osv. Från Mac.
  • Kristaller från fina Michaela, tack!! Tror ni på kristaller? Vore intressant att höra? De jag fick är Akvamarin, Kunzit och Krysopras.
  • Ny doft från Sniph – mums, denna gång Parle moi de parfym.
  • En kopp vatten
  • Ständiga följeslagaren – mitt anteckningsblock. Sedan jag började skriva dagliga listor på vad som måste göras har min stresspuls gått ner väsentligt. Väldigt skönt att kunna stryka ett fett streck över saker på listan! Just när bilden togs – inga streck dragna…eeeehhhh…
  • OCH en sak som inte syns på bilden men jag har fått chans att ge alla mina läsare en hel gratis månad läsning på Bookbeat – bara klicka på länken och regga dig! Använd koden NINA obs, gäller bara nya användare.

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/inget-vaxer-i-min-tradgard/