Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – spirit animal

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Dagens outfit med Nina Campioni

Jag känner att jag hittade mitt eget spirit animal i mig själv typ ute i skogen nu i helgen! Alltså jag trivdes järnet i skogshuggarlook och känner att jag typ bara vill klä mig så! Kan väl passa även i trendiga modestockholm eller vad tycker ni!? Så jädra skönt att glida runt i plagg som liksom VILL bli använda, slitna och utmanade! Ps, både skjortan och jeansshorsten finns på rea nu såg jag! 

Annons
Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/dromdate/