Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – en lördagslook

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Jaså såhär såg jag ut i lördags när vi lämnade huset för en liten stund – klänning över bralla måste ju vara som gjort för november!? Känns det inte så? Detsamma med platådojjan som gör att man inte på något sätt får svårt att gå men ändå kommer upp lite som om man hade klack. Optimalt för denna ”sätta-bekvämlighet-först”-person!

Annons
Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/vad-hander-i-veckan-33/