Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – den perfekta kappan

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

I alla år har jag tänkt att jag ska investera i en såndär tjusig kappa som jag ser alla andra glida runt i och se sådär coola och fäshion ut. Men jag har liksom aldrig riktigt fått tummarna ur förrän hösten 2020 – den höst då jag kanske mest av allt känt behov av en liten pick-me-up. Så det här fick bli min present till mig själv. En kappa som jag känner kommer leva med mig länge, genom säsonger, år in och år ut. Tidlös och snygg. Visst!? (reklamlänk via Apprl)

Annons

//Kappa, Marville Road// (reklamlänk via Apprl)
//Kavaj, Twist&Tango//
//Byxa, KappAhl// – (reklamlänk via Apprl) alltså supertips, den skönaste byxan ever, nu på rea dessutom!
//Sneakers, Philip Hog//

Annons

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/1807665-2/