Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Mina senaste fynd!

Jag lovade ju att jag skulle visa upp vad jag fyndade på min förra second hand-runda nere i Blekinge! Here we go! Högst upp en otroligt snygg grön rock i ull, älskar att det är rött foder! Något kall att ha nu kanske men till våren! 70 spänn!

Annons

Sen hittade jag ännu en karaff till min samling som jag bara inte kunde motstå. Det är den runda i mitten, så vacker!?! 50 kr!

Annons

Ett par stövlar i 80talsvibe för 30 kr som jag hoppas jag kommer använda, min man lite mer tveksam på den men men… och så en superfin läderväska också den för 30 kr! 

Bootsen har jag använt varje dag sen jag köpte dem så de är redan ett superfynd. Mc-style med varmt och gosigt foder i, 50 kronor.

Sen köpte jag också ett spel och tre pussel och en vacker röd kruka. Alltså ni fattar ju – ÄLSKAR att fynda second hand.

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/den-perfekta-stickade-klanningen/