Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Loving the rock

rockDen här klippan i Monterosso, Cinque Terre, är som en livboj. Den ser alltid likadan ut och är varje dag bländande vacker. Igår kom vi hit ner och det första jag såg var just denna klippa och då slog mig tanken att ens absoluta favoritplatser är beständiga, de förändras inte med årstider eller med personer. De bara är. Älskar det. Mvh filosofen.

Annons

 

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/julmyset-2/