Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Power Start

Min måndag har pågått i snart två och en halv timma nu och även om jag började dagen med meditation (yes iaf i mål med en sak!) så har den goda starten förvandlats till en teknisk mardröm á la Larry David ovan. Photoshop crashar, det är omöjligt att redigera podd-trailern som jag vill ha den, min mail-app på telefonen crashar varje gång jag öppnar den, jag hinner inte slutföra en sak utan att det poppar upp ett nytt ”ja, just ja” som gör att jag direkt går till den ja,justja-saken istället för att slutföra det jag höll på med så att jag sedemera glömmer bort det jag höll på med. GAH! Har fått cirka 5 Larry David-utbrott på mindre än 30 minuter och det är INTE den power start-måndagen jag ville ha! Finns det något värre än teknikstrul? Ja, teknikstrul en måndag förmiddag. Fy fan vilket dåligt mode jag kom i nu. Så – det här måste vi ändra på. Men, eftersom jag redan är igång och jobbar så kan jag inte bara släppa allt och rulla ut yogamatta och försvinna bort (eller jo, egentligen skulle jag ju kunna det med tanke på att jag är hemma nu, men att-göra-listan är för lång just nu) så därför behövs en Quick fix! Så nu drar jag igång Headspace-appen och kör 5 minuter Anger management och sen ska jag kolla på det här klippet och hoppas på det bästa.

Annons

Så dagens Power Start för dåliga måndagsförmiddagar: roliga klipp på YouTube och Quick Fix-meditation.

Annons

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/vad-hander-i-veckan-27/