Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Jag pratade med ett medium

En sak som stått på min att-blogga-om-lista ett väldigt långt tag nu är att jag har pratat med ett medium! Jag fick det i födelsedagspresent av mina fina Ellan och Cajsa och jag blev SÅ peppad. Vet inte varför det tagit mig sådan tid att skriva och berätta för er om det men kanske var det något medialt som gjort att det först nu är DAGS. Eller!? Tror ni på sånt här!?

Annons

Jag tror faktiskt väldigt mycket! Eller, jag vet inte vad jag tror på men jag är bombsäker på att det finns något mer, något som vi inte riktigt känner till, något som de flesta av oss är avstängda från men som en del har sinnen stora nog att plocka in. Jag tittar inte på en massa tv-program om spöken och ockulta saker och jag tror inte på allt jag hör. Men jag känner tillräckligt många som haft upplevelser som jag vet att de inte hittat på och som gör att jag känner mig trygg i att det finns något mer än bara det vi ser här och nu. Det är också något jag starkt HOPPAS på. Jag har en stor dödsskräck så det är betryggande för mig att tro på att det finns något mer, att det inte bara är det här och sen är det svart. Är ni med på vad jag menar? Har ni varit med om något som gör att ni tror på att det finns något som vi inte ser!?! Vore så spännande att höra!

Annons

I alla fall. Jag skulle få prata med ett medium. I telefon. Bara det? Haha, jag hade föreställt mig att man skulle sitta och hålla händer eller något sånt. Men tydligen går det lika bra att framkalla andar i mobilen. Allt är digitalt nu för tiden. Jag ringde upp. Hon hade inga som helst förkunskaper om mig. Hon visste bara mitt förnamn. Till mina vänner hade det här mediumet sagt oerhört specifika saker, saker som gjort att de fått rysningar och börjat gråta. Så förväntningarna var höga.

I slutändan blev det mest ett bra livscoach-snack. Hon trodde att hon pratade med någon på min pappas sida, kanske min farmor. Det var i alla fall någon som vakade över mig. Och den här personen var lite bekymrad över att jag jobbade för mycket, att jag kunde lugna ner mig lite, att jag var bra nog. Allt stämde ju otroligt väl in på mig samtidigt som det stämmer in väl på ca 99% av alla kvinnor i världen, typ. Hon såg olika fåglar och djur som kom fram till henne som betydde olika saker.

Det kom en sädesärla, det betyder att jag ska våga prova och skaffa en egen uppfattning.
Det kom också en älg vilket betydde att jag ska kliva ur mitt missmod och vara nöjd över det jag åstadkommit och DET tog jag till mig. Det behöver jag verkligen jobba med.

Annons

Det mesta var ganska allmänt, det kom inget till mig specifikt som var sådär chilling, däremot började hon plötsligt prata om Simone. Hur han hade ont i magen, stressade för mycket, behövde stretcha och att han måste träna mer för att han ska bli stark för han kommer eventuellt behöva rehab snart. Det här fick jag alltså höra två månader innan Simo skulle in på operation OCH han hade haft magproblem hela våren, antagligen pga stress. DET var ändå rätt specifikt och märkligt att hon såg att han behövde förbereda sig för att klara operation och rehab!?!

Sen sa hon också att jag var en superfin mamma och då visste jag att hon talade sanning.

Skämt åsido. Det var väldigt intressant även om det inte gav mig något stort. Men som sagt fint att connecta lite inåt, få en liten guidning i vad som är viktigt i livet, en kom-i-håg liksom. Jag kommer gärna testa igen!

Annons

6 kommentarer till “Jag pratade med ett medium”

 1. Carro skriver: 16 oktober, 2020

  Kul att du hade en bra upplevelse. Jag har provat några olika med varierat resultat. Jag gillar bättre när det kommer en ande än om de spår i tarotkort. Det är spännande, lättsamt, intressant och lite läskigt, allt på samma gång. ?


  1. Nina Campioni skriver: 19 oktober, 2020

   Ja EXAKT alla de känslorna på en och samma gång – håller helt med. Har blivit spådd i tarot också men tycker att det är lite ”knasigare” på något vis!?


 2. Sofie Norling skriver: 18 oktober, 2020

  Hej, vart kommer dina kläder ifrån på första bilden? Speciellt skjortan.


  1. Nina Campioni skriver: 19 oktober, 2020

   Heje! Åh kul att du gillar. västen kommer från Jackson Hole och skjortan från H&M – du kan se den bättre här, har länkat till den där också: https://nina.elle.se/ootd-jeans-love/


 3. Josefin skriver: 20 oktober, 2020

  Jag är så sugen på att testa medium! Kan du inte dela med dig av vem du gick hos?


  1. Nina Campioni skriver: 21 oktober, 2020

   Ja vad spännande!!
   knasigt nog vet jag inte mer än att hon heter Gunilla och att man kan boka tid med henne via 0703108154


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fyra-dokumentarer-du-inte-vill-missa/