Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Hej hösten med ny frisyr

Gaaah så skönt. Jag har klippt mig! Inte en dag för tidigt alltså. Håret var inte dirket slitet men när jag har det i den här längden så blir det ALLTID så att jag slänger upp det i en knut och det är ju inte så jäkla kul i längden? Eftersom jag inte är en fönar -och fixarperson när det gäller håret så måste jag ha en enkel frisyr som sköter sig självt. Och då är den hak-korta rufsiga pagen helt perfekt för mig.

Annons

Annons

Jag hälsade på hos mina vänner på Björn Axén och det kändes aldrig läskigt eller så rörande Covid – precis som hos de allra flesta frisörer så var det långt mellan stolarna och den enda man egentligen träffar är sin egna frisör. Och vill man så kan man få ansiktsmask både på frisör och på dig själv. Bra tycker jag. 

Resultatet blev en härlig längd som jag kan fixa enkelt utan massa tjafs – såååå skönt, älskar den här längden, känner mig fräsch och det är en frisyr som är väldigt mycket ”jag”!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/mina-senaste-fynd/