Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

#OOTD – vintage love

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

En vintage dagens look av Nina Campioni

Okej – blandningen vintage + Levi’s +   upprull + sol är ju inte direkt superkass, det får en ju ändå säga! Är ni precis som jag, liksom lite kvar i den där drömmen om 501:orna, ni vet Brad Pitt i reklamen och allt, det var ju ändå goa tider liksom och önskar att man kunde hitta ett par med den där perfekta slitningen. Det känns ju inte riktigt lika kul att köpa nya och inte få den där sköna mjuka brallan som man vill ha. Då har jag, mina vänner, gjort färdigt söket här för er – hos Vestiaire kan man shoppa vintagedesign till (ibland) bra priser men framför allt kan man få tag i det där braiga man länge längtat efter utan att behöva köpa nytt och snordyrt. Här finns alla deras Levi’s 501! (reklamlänk via Apprl)

Annons
Annons

Jag menar finns det något snyggare än en vintage-Levis-röv!? Ja, asså kanske inte specifikt just min då men den har någon slags konstig dragningskraft ändå!?

En vintage dagens look av Nina Campioni

Annons

En vintage dagens look av Nina Campioni

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/hostens-finaste-smycken/