Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Happy Pride 2021

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Även om Pride nu blev en annorlunda tillställning som man kunde följa live här så finns det ju anledning att börja ladda för en riktigt bra Pridevecka 2021 – året då ALLT (förhoppningsvis) kommer hända. Visst känns det lite så!? Jag tycker också att du ska kika in på Prides hemsida då man också kommer köra en miniPride i november. Så passa på att get your gear on tänker jag! Det här året tycker jag det var många som gjorde sjukt snygga Pride-samarbeten där stor del av intäkten (ibland allt) går till Prides arbete att arbetar för att stärka hbtq-personers livssituation och rättigheter. En självklarhet för många men ni som följt med i omvärldsbevakningen vet mycket väl att högervindarna i Europa blåser hårt just nu. 

Annons

Vi kan alla göra vårt för att supporta en mer liberal syn på människors värde så därför har jag valt ut ett gäng sjukt snygga Pride-vänliga plagg som man kan visa sin ståndpunkt med!

Annons

Dr Martens ursnygga känga (reklamlänk via Apprl) – Dr Martens skänker en hög med pengar till The Trevor Project
Älskar den här t-shirten från Calvin Klein (reklamlänk via Apprl) som skänker sina pengar till The Outright Action International
Eastpack vill inte vara sämre och gör en version av sin klassiska magväska. (reklamlänk via Apprl) De skänker till ILGA
Den här snygga toppen hittar du på H&M (reklamlänk via Apprl) – och skänker pengar till FNs Free&Equal. 
När det regnar kan man bli lite glad av de här stövlarna från Hunter (reklamlänk via Apprl) som jag inte riktigt lyckats klura ut vart deras pengar går till.
Och Adidas har gjort ett par sinnessjukt snygga sneakers (reklamlänk via Apprl) som skänker pengar någonstans men jag vet inte vart – däremot har de fokuserat på svartas särskilda utsatthet inom HBTQ -läs mer här. 

Den snygga tröjan högst upp kommer från Ralph Lauren och finns här. RL skänker pengar till ett antal olika organisationer – läs mer här. 

HAPPY PRIDE ALLA DAGAR OM ÅRET!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/lekplatsen-dar-partyt-aldrig-slutar/