Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Hälsocheck

Det är väl kanske på sin plats med en liten Health Check med tanke på förra veckans deppiga inlägg eller vad säger ni!? I måndags var jag på mitt sista (?) besök hos min senaste ögonläkare som jag känner förtroende för (äntligen). Det kan ju i sin tur bero på att hon träffade mig först när jag var på bättringsvägen och så att säga haft en enkel väg att gå med mig, men ändå, hon kändes bra. Ögat känns som sagt fortfarande lite känsligt men efter undersökning kunde hon se att båda (japp, helt plötsligt hade jag två skador på hornhinnan, också något som ingen sett innan eller i alla fall inte sagt något om) skadorna var 100% läkta. Sen kollade hon mina provsvar igen då man fortsatt odla på dem och plötsligt hade man upptäckt svamp i ögat? Jahapp. Hur kan man få det undrade jag och det var tydligen vanligt när man hade linser och kanske fått orent vatten i ögat. Hmm, orent vatten? Var hittar jag ens det här i sterila Sverige, men men, kanske kan vara efter trädgårdsarbete eller nått? I don’t know.

Annons

I alla fall, allt var läkt och bra och jag blev friskförklarad! Yey!! Jag måste dock fortsätta med en salva en gång om dagen och droppar så inte ögat blir torrt i typ en månad. Linser får jag börja testa igen om en vecka – längtar!!! Glasögon är bra men jag är SÅ inte van vid det? Värker bakom öronen och känner att jag inte kan träna med dem? Eller kan man det?

Annons

Update Simone då? Jodå, det går framåt. Han har inte behövt ta morfin på en vecka och har börjat trappa ner även med Alvedon då han känner att smärtan börjar avta. Han blir mer och mer mobil och tränar på med sin rehab. In other news har han nog sett allt som finns på Netflix by now och jag tjatar på honom om att han behöver komma ut och få lite frisk luft. Ingen som lyssnar på det direkt. Nähäppp!

Summa kardemumma – det börjar ljusna iVilla Vigata!

Obs bild tagen typ i augusti, jag är ICKE så sommarfresh just nu, haha!

Annons

4 kommentarer till “Hälsocheck”

 1. Magdalena skriver: 07 oktober, 2020

  Härlig rapport, Nina!
  Vad skönt att det har vänt och känns mycket bättre!
  För er båda. Kram! ?


  1. Nina Campioni skriver: 08 oktober, 2020

   Tack snälla – ja så otroligt skönt!! Kram!


 2. Anna skriver: 07 oktober, 2020

  Åh, men få måste nästan din man tipsa om 5 bästa serierna/film/dokumentär han sett under sin återhämtning. Kul att ni båda är bättre!!


  1. Nina Campioni skriver: 08 oktober, 2020

   Men ja! Vilken bra idé – ska genast be honom om lista!!
   tack och kram!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/fem-for-hemmet-56/