Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Girls night out

Yes! Vi fick till det – en riktig girls night out (ja om du räknar bort Oliver som mest låg och sov i vagnen hela kvällen) och som vi mådde! Vi är en liten grupp stranieris (utlänningar) som lyckats gifta in oss i Monterosso-byn. Det är Gina och Heather från USA, det är Melina och Eve från Australien och så lilla jag. Ja det finns fler än så i byn, det vill jag lova – konstigt nog inte lika många ingifta män som kvinnor. En norrman är den enda jag träffat på so far. Vår lilla grupp har varit strong since 2013 så nog var vi värda a night in town. Eller ja, i Vernazza i alla fall.

Annons

Det är hyfsat trånga gångar här och höga trappsteg  – en komisk syn att se fem långbenta icke-italienskor balansera en barnvagn. Det fnittrades.

Annons

Ursäkta. Men nu vet ni var jag får inspiration. Inte på catwalken utan bland mina vänner.

Först aperitivo på the Deck – med cirka jordens vackraste utsikt. 

Jag menar…

Annons

…hello!

Sen ännu en vandring mellan de vackraste gränderna i världen.

Tills vi kom till Eves mans restaurang…

Annons

…och käkade risotto i världsklass! Tror jag åt tre tallrikar fulla. Fy fan vad gott. 

Snacket var som alltid livligt, roligt och intensivt.

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/livet-i-masken/