Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Dagens outfit med Nina Campioni

Om mina/mitt senaste…

…klädinköp: Har tittat på  den här kjolen så många gånger (reklamlänk via Apprl)  och nu plötsligt fanns den på megarea så då slog jag till ändå. Brukar inte reashoppa direkt men nu kände jag ändå JA!

…låt: Både Essie och Rocco älskar nu I do med Arvingarna så atte….

 …film:  Nope. Inte en enda denna vecka.

…bok:  Började idag på den här! (reklamlänk via Apprl) Har dragit mig för att läsa den pga känns så tung men har hört att det finns mycket ljust där också.

Annons
Annons

…matextas:  Det var ej trist att äta sushi tillagat av en av Tokyos mest kända kockar i veckan, Yuki som driver en restaurang med endast kvinnliga kockar var ej kass så att säga.

…resa: Nu drar vi ner till Kalmar för födelsedagsfir och sen vidare till Blekinge där lille moffi senare under veckan ska begravas.

…tv-serie:  Har inte fastnat i något än – vill du tipsa mig om något?

…cyberlink: Skriver om Josefin Nilsson och vad jag tänker på nu – hur blev det såhär liksom –  i Aftonbladet här. 

…skickade sms: ”Nu kör vi” till storebror.

Annons
 …mottagna sms:  ”Sturehof, 11:45?” bokade lunchplan med ny bekantskap som verkar så himla härlig. Kul att man kan lära känna nya vänner hela tiden i livet!

…app: Alltså måste ge det till Instagram ändå – så mäktigt att se den uppslutning som skedde under #brinnförjosefin – tänk vad man kan kraftsamla på kort tid. Frågan är bara, var är alla män?

…insikt: Att Sverige är ett delat land när det gäller vintertid/sommartid – jag gjorde en snabb gallup på insta, det var verkligen 50/50 på vad folk ville ha nu när vi snart måste bestämma oss. Jag röstar nog på vintertid…hellre ljusare på morgonen!

…modeupplevelse: Mössan fick ju åka på igen men annars är det otroligt härligt att en kan gå runt i sneakers och känna sig lite vårig just nu!?

…besvikelse: Installerade precis Google Home men Essie blev besviken då google inte lyckades förstå kommandot ”Hey Google, play Arvingarna”. Det blev hela tiden Ariana Grande. Haha.

…beautymåste: Älskar denna men ÅH (reklamlänk via Apprl) så mycket plats den tar i lilla väskan. Störigt, samtidigt så söt.

Annons

…drink: Ikväll blir det tacos hos storebror så kanske en iskall öl till kan passa!?

Ha en underbar helg alla!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/bilder-ur-en-dag/