Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Inlägget innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här >

Nina Campioni

Om mina/mitt senaste…

…klädinköp: Med risk för att ha landat utanför min egen comfort zone så kunde jag inte låta bli det här setet, lite härlig 70s-vibe liksom.Tröja här (reklamlänk via Apprl) och byxa här.  (reklamlänk via Apprl)

…låt: Den här kom på radion och fick såna välbehagsrysningar att jag spelat den om och om just nu.

Annons

…film: Häromkvällen körde vi filmkväll och Essie fick välja, Superhjältarna! Bra val för samtliga faktiskt.

Annons

…bok:  Nej men alltså håller FORTFARANDE på med samma, men nu har jag verkligen fått in läsning varje dag på tuben så nu ska det väl ändå inte behöva stå samma på denna rad vecka in och vecka ut längre.

…matextas: Gjorde god höstsoppa  i måndags – så jädra smarrigt. Varje regnig dag från och med nu, känns det som.

…dansgolv: Räknas Essies dansskola?

…resa: Nope men planerar en kul en!

…tv-serie: Eftersom vi somnar varje kväll innan vi ens hunnit ett helt avsnitt så har vi ännu inte sett klart på Arrested Development.

…cyberlink: Måste tipsa om ELLE Icon – nu kan DU bli vår nya profil – läs mer här!

Annons

…googling: ”tennisklänning” – snart har jag allt jag behöver för en tenniskarriär, bara ingen tennisbana att spela på, haha. Vitt är ju klassiskt men är det lite tråkigt? (reklamlänk via Apprl)

…tårar: Fick tårar i ögonen av allt fantastiskt jag fick höra under en presslunch i veckan – ska berätta mer om det nästa vecka. Så mycket starka kvinnor det finns i denna värld alltså!

…gapskratt: När Essie helt utan förvarning börjar headbanga vid frukosten och typ growlar ut orden ”rock n roll”… och sen skrattet som kommer från henne när hon inser att hon gjort något roligt. Sen gjorde hon det tio gånger till och sen var det inte lika kul längre, haha.

…crush: Bahar Pars. Alltså magisk människa.

…insikt: Det finns så mycket godhet i vår omgivning. Härom morgonen så skulle jag snabbt in och köpa en banan i en snabbbutik vid tunnelbanan, upptäcker då att jag inte har några cash och frågade om det gick bra att köpa en banan med kort. Han som stod i kassan log lite snett och sa ”du, ta du den så kan du betala en annan gång”. Hur fin!?!? Ska fanken gå dit med blommor någon dag för han gjorde verkligen min dag! Heja dig snabbköpsman vid Rådmansgatans tunnelbana!

…modeupplevelse: Gick i klackar en hel dag i onsdags och kände bara ”wow vad vi kvinnor är starka som fixar det här!”. Helt ärligt, det ÄR fan en rejäl fysisk utmaning.

Annons

…besvikelse: Att så många män kom undan under #metoo-vågen. Vi pratade om detta häromdagen på ett djupt och långt samtal där det kom upp det ena namnet efter det andra som alla känner till och som fortfarande kan fortsätta vara ”det stora manliga geniet”. Kräks.

…beautymåste: Måste köpa ett ordentligt nagellacksbortagningsmedel – aceton kan en ju inte håller på med eller hur!? Någon som har något bra förslag? Någon som provat denna? Känns ju proffsig liksom. (reklamlänk via Apprl)

…drink: Ikväll blir det fredagsmys hos Ellan och David så det får de bestämma!

Ha en underbar helg alla!

Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/veckans-filmtips-downsizing/