Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Fixar naglarna på Edblads

Om mina/mitt senaste…

…klädinköp: Ska visa den på nästa veckan men älskar min nya tunika, som kan vara en klänning om man är modig? (reklamlänk via Apprl)

…låt: Just i detta nu kom Broder Daniel på spotify och jag kastades tillbaka till livespelningar med dem back in the days, åh gud, ibland vill man backa bandet, ta på sig smutsiga Converse, för små jeans och drömmar i blicken.

Annons

…film:  Nä du, inte hunnit se enda film denna vecka. Snyft.

Annons

…bok:  Har börjat läsa nu lite på tuben eftersom jag pendlar lite varje dag – så bra! Nu har jag äntligen kommit en bra bit på vägen på 1984 (reklamlänk via Apprl) och den är otäckt realistisk med vad som kanske är på väg att hända i vårt samhälle med politiker som gärna vill styra medierna osv…typ copy paste på Trumpism.

…matextas:  Åt en helt magisk vegansk frukost idag på Adam och Albin, sån jäkla lyxmorgon! Kolla in stories på Insta för mer.

…dansgolv: Hahahaha.

…resa: Bara från och till stan med tuben. Tar cirka 15-20 min från vårt hus till Stureplan, ändå nära alltså!!

…tv-serie:  Har lyckats undgå att det kommit nya avsnitt av favvor-komedin Arrested Development, så nu råder vi bot på det. Underbart!

…cyberlink: Hallå jag har ju gått en kurs på Folkuniversitet – hur det gick kan du se här! Svinkul och bra!

Annons

…skickade sms: ”See what they have in the vegan counter” planerar kvällens mat med italienaren.

…mottagna sms:  ”Happy Friday” från Niklas tillsammans med den här gif:en, haha.

…googling: ”hur skaffar man fiber” – lever i ett fiberlöst hus, går ej längre!!!!

…tårar: Kan inte se det här Beyoncé-framträdandet utan att böla och igår visade jag det för Essie och grät dubbelt.

…gapskratt: Har helt ärligt svårt att svårt att känna mig helt avslappnad denna vecka, det är så mycket tankar som snurrar – allt ställs på sin spets på söndag. Så nervös.

…crush: På alla roliga som finns i den här branschen vi kallar mode, så många härliga, genuina och sköna människor. Blir glad varje gång en går till jobbet. Heja heja!

Annons

…insikt: Hösten ska bli den period då jag tar hand om mig själv. Jag ska boka massage, naprapat, fixa naglarna regelbundet, träna. Få till de där viktiga tiderna som jag alltid skippar till förmån för typ instagram. Så knasigt.

…modeupplevelse: På insta kan ni genom röstning bestämma om jag ska spara eller sälja något i min garderob. Haka på! Det är så kul att ber er om hjälp kring vad jag ska behålla och inte i min garderob.

…besvikelse: På att så många kvinnor kommer rösta SD i tron om att det partiet är det bästa för kvinnor? Ursäkta va? Ett parti som vill begränsa aborträtten och genom sin politik indirekt göra oss kvinnor mindre attraktiva för arbetsmarknaden. Är det verkligen ett kvinnoparti? Jag är uppriktigt chockad när jag delat i debatter i detta ämne. Snacka om ulv i fårakläder. Eller förresten, de har inte ens fårakläder – ulvar rakt igenom. Och då är det en förolämpning mot ulvarna.

…drink: Ikväll dricker vi ett glas rött framför slutdebatten på Svt.

Ha en underbar helg alla!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/hur-jag-ska-rosta/