Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Om mina/mitt senaste…

…investering: Har inte beställt än men håller på att planera för gardiner i sovrummet – äntligen. Behöver både takskenor (reklamlänk via Apprl) och mörkläggningsgardin. Någon som har erfarenhet av att sätta upp takskenor – är det så enkelt som företagen säger?

Annons

…låt: Just nu spelas den här och minnen väcks till liv.

…bok:  Läser just nu den här (reklamlänk via Adtraction) – alltså JÄVLAR vad bra den är. Så viktig. Finns också att lyssna gratis på här med koden NINA

…matextas:  Åt pannkakor till lunch, ändå lyrrigt.

Annons

…resa: Naj.

…tv-serie: Njuter vidare av Schitt’s Creek. Rekommenderas helhjärtat. 

…skickade sms: ”Min skärm är sönder det är DÄRFÖR jag förlorar i Quizkampen” till mamma och storebror.

…mottagna sms: ”Vad ska alla göra i helgen, nu när man får göra SÅ mycket?” icke så peppat helgsnack i en av kompischattarna.

…app: Stockholms parkeringsapp, aldrig kört så mycket bil som jag gjort de senaste veckorna. Men snart är det slut på det, bilen lämnas snart tillbaka,

…crush: David i Schitt’s Creek – hans skådespel med ansiktet är fanimig priceless.

Annons

…insikt: Snart får man börja med julpysslet – LÄNGT!!!

…modeupplevelse: Spelade in en grej med Valerie i veckan som gjorde att vi fick låtsas fira nyår och jul, det var ändå en lyxig känsla – att bära paljett och glitter igen!

…besvikelse: Ja det är väl den här veckan överlag. Så deppigt nu, man får kämpa för att hålla modet uppe. Så många som dör i vårt land och i resten av världen, känner med alla som drabbas.

…beautymåste: Fick lyxen att få den här produkten som present och jisse (reklamlänk via Apprl) s – det är ändå en bra lyxig känsla att smörja in fejjan på morgonen med de här små söta dropparna. Det är verkligen en sån produkt jag aldrig skulle köpa till mig själv, så tack för det.

…drink: Taconight tonight så den kan ni gissa själva!

Ha en underbar helg alla!

2 kommentarer till “Fredagsviben”

  1. Johanna skriver: 22 november, 2020

    Det svåraste med gardinskenor är hörnen (har gardiner som draperi framför 4 m garderob i vinkel så 3 st 90-graderssvängar, tog sisådär 4 h all in all) men ska du bara sätta upp en rak skena är det nog inte så svårt 😅.


    1. Nina Campioni skriver: 23 november, 2020

      Puh – det låter som en såndär utmaning där man står och skriker i ett hörn ett tag innan man blir färdig, haha. Som tur är så har vi endast en lång rak skena! Håll tummarna!


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/ootd-grona-vagen/