Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Om mina/mitt senaste…

…investering: Förutom diverse ögondroppar så har jag köpt lite pumpor till trappan som dekoration och den här eftersom vi villhövde en till.  (reklamlänk via Apprl)

…låt: Just nu spelas den här och det känns som 90talets dansgolv är tillbaka på något vis.

Annons
Annons

…matextas:  Åt nybakade tekakor till lunch häromdagen. Alltså MUMS. Fick dock brödmage efteråt och var mätt tills jag skulle gå och lägga mig.

…resa: Naj.

…tv-serie: Precis börjat kolla på Watchmen! Knasig men jag tror att jag gillar den.   

…cyberlink: Intressant läsning i den här artikeln ”I called everyone in Jeffrey Epsteins Little Black Book”

…skickade sms: ”Swishat” – håller på att styra upp födelsedagspresent – alltså inte jag direkt eftersom jag är swisharen men den som tog emot swishen styr upp, tack för det!

…mottagna sms:  ”Vilken bara var det?” från Johanna, padelmatch idag, första på LÄNGE!

Annons

…app: Diverse parkeringsappar, älskar att de finns, hatar att det är så många olika.

…crush: Elaine Eksvärd, hade äran att intervjua henne häromdagen. Så JÄVLA rolig kvinna!

…modeupplevelse: Häromdagen skulle jag gå på en pressfrukost för första gången på typ en hel evighet, jag blev helt förvirrad, hur klär man sig!? Jag fick på mig någon konstig kombination som jag aldrig någonsin haft på mig innan och kom hem och bytte om direkt och lade halva kombon i min Nuggets-hög. Så där vill jag ALDRIG klä mig igen. Haha. Slog liksom knut på mig själv.

…besvikelse: Att jag betalade parkeringsplatsen men råkade skriva fel på bilens reg.nr i appen så fick ändå en bot. BESVIKELSEN. Och ja, ilskan på mig själv. SEN kom ilskan på Polismyndigheten för för att kunna överklaga boten så måste jag skicka in ett brev – det går alltså inte att maila in en blankett och sin bevisning för att man betalat utan man måste skriva ut ett fysiskt brev. Hej 2020.

…beautymåste: Läpparna är just nu torra som fnöske. Tur att mammas ringblommesalva gör susen! Här finns ett superalternativ för dig (reklamlänk via Apprl) som inte har en mamma som gör egen. (eller ja, som gör egen själv osv)

…drink: Ikväll ska vi bort på middag och jag är designated driver så bubbelvatten?

Annons

Ha en underbar helg alla!

2 kommentarer till “Fredagsviben”

  1. Anna skriver: 16 oktober, 2020

    Åååå kräftorna, så fin och bra bok.


    1. Nina Campioni skriver: 19 oktober, 2020

      Ja men verkligen – så fint skriven, stämningen liksom…


Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/jag-pratade-med-ett-medium/