Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Inlägget innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här >

Om mina/mitt senaste…

…investering: Köpt födelsedagspresent – den här sinnessjukt snygga! (reklamlänk via Apprl)

…bok:  Alltså tror jag kommer sluta läsa Paris försvunna döttrar pga inget att hänga i julgranen och istället fokusera på den här som jag precis klickade hem! (reklamlänk via Adtraction)

Annons

…matextas:  Alltså gjorde ramensoppa för första gången i mitt liv – det öppnade en hel värld av snabblagad vardagsmat, recept kommer nästa vecka!

Annons

…resa: Icke rört mig längre än till mataffären den här veckan.

…tv-serie: Kollar säsong 2 av Dirty John och kan typ inte andas av den tryckande ångest som Amanda Peet helt otroligt visar upp. 

…skickade sms: ”Extreeeemt peppad – ses snart!!” ska på födelsedagskalas imorgon kväll, känns som en hel evighet sedan man var på fest!?

…mottagna sms:  ”Roligt, då ses vi imorgon” och på dagen imorgon ska jag träffa gammal vän från högstadiet som jag inte sett på säkert 10 år!

…app: ”Anmäl frånvaro” Rocco är förkyld! Buhuuu.

…crush: Essies nya lärare – tre kvinnor som alla jobbat tillsammans i 16 år. Alltså tryggheten i det! Älskar dem redan!

Annons

…insikt: Har inte kunnat gå utomhus utan långbyxor den här veckan – jag är inte redoooooooo.

…modeupplevelse: Stockholm Fashion Week har haft intressanta diskussioner men jag måste ändå erkänna att se konstnärliga modefilmer ger mig exakt nada. Hade hoppats på fler presentationer och fler visningar.

…drink: En simpel öl till fredagstacosen!

Ha en underbar helg alla!

Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/black-lives-matter-igen/