Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Om mina/mitt senaste…

…investering: Essie blev nykittad inför skolstart med en outfit of her choice (inser att man inte MÅSTE köpa nytt till skolstart men jag minns min första skoldag som om det vore igår och vad jag hade på mig och allt det där så det kändes som en fin stund att få peppa tillsammans) och vi hittade också hennes drömrygga här.  (reklamlänk via Apprl)

Annons

…låt: Just nu spelas den här och jag tänker tillbaka till den underbar helgen i skärgården. 

…bok:  Usch den här veckan har jag helt tappat läsandet igen – måste göra bättring i helgen. Då SKA jag läsa ut den här.  (reklamlänk via Adtraction)

…matextas:  Vi har grillat nästan varje kväll denna vecka – tröttnar aldrig.

Annons

…resa: Nope.

…tv-serie: Har precis börjat med I May Destroy You efter mången tips om den bästa serie på länge. Någon som sett?

…cyberlink: Kolla in den här braiga kampanjen!

…skickade sms: ”Jag är redo på mattan” körde digital pilates med mina vänner i Italien idag.

…mottagna sms:  ”Jag köpte ett first aid kit så kan vi uppgradera det sen efter behov” från tränarkollega, på tisdag drar fotbollsträningen igång igen!

…crush: Lärarna på Essies skola. Ok, vi har bara varit där i tre dagar men de verkar så otroligt fina allihop. Tack och lov för detta!

Annons

…insikt: Jag börjar bli mer och mer konspiratoriskt lagd ju äldre jag blir – undrar vart det ska sluta!?

…modeupplevelse: Häromkvällen hade jag bjudit hem fotbollstränarna till oss på lite uppsnack och för att lära känna varandra bättre. Och jag inser att när de kom så var de så fina, klänningar, smink, struken skjorta osv medan jag svettade runt i jeansshorts och smutsig t-shirt. Snacka om att jag är mentalt kvar i livet på landet-känslan. Haha.

…drink: Googlar Cuba Libre, ikväll kommer grannarna som hjälpte oss med blommor och post i sommar på tackgrill.

Ha en underbar helg alla!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/musik-pa-tysk-radio/