Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fredagsviben

Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Om mina/mitt senaste…

…investering: Fick de här i present och jag blev mäkta glad då vi länge gått och tänkt på att vi skulle skaffa nya vinglas i någon trevlig färg!

…låt: Sitter i bilen och lyssnar på P3 och har skrattat GOTT många gånger åt Markus, Hanna och Ison som kör quiz. Vet inte om det finns något jag älskar mer än roliga personer som sänder radio.

Annons

…matextas:  Grillen på landet igår var grand – torsk i folie med smör och lite lök kommer man långt med!

Annons

…resa: Hela den här veckan har varit en enda resa men sitter just nu i bilen (Simone kör just nu) på väg från Blekinge och mot vårt hem! Känns sjukt konstigt att inte ens ha sett sitt hus eller trädgård på typ sju veckor.

…film: Såg Hotel Transylvania igår med fulla soffor och golv bestående av mormor, morfar, alla kusinerna och katten. 

…skickade sms: ”Funderar på om vi känner någon annan som är grymma?” jag och Nicky ska spela padel nästa vecka men har ännu inte hitta en tvåa att möta!

…mottagna sms:  ”Du har nu använt 100% av din data för månaden” tredje sms:et med samma innehåll den senaste veckan. Det har streamats lite i Europa om man säger så…

…app: WhatsApp – håller på att planera en liten kidnappning av kompis i helgen och chatten GÅR varm om en säger så.

…insikt: Essie ska börja skolan nästa vecka!!! Mind blown.

…modeupplevelse: Lite spänd för att återgå till Sthlm den här helgen – hur klär man sig!??!

Annons

…besvikelse: Att sommaren har gått extremfort!? Man känner väl iofs alltid så men den här sommaren tycker jag det gått otroligt fort. Kanske för att man längtade efter den så mycket hela våren och nu är sommarlovet redan typ slut. Usch.

…beautymåste: Min deo är slut, kommer antingen köpa mineralstenen eller den här som är riktigt prisvärd och bra!

…drink: Kommer hem till tomt hus ikväll, lär bli vatten.

Ha en underbar helg alla!

Dela på:
Annons
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/camping-fail/