Nina Campioni
Välkommen till mig, Nina heter jag och bor med min italienska man och två barn i ett hus i Enskede. Jag är journalist, krönikör, författare, programledare och driver podden Vattnet Går. Här blandas hållbart mode med feminism och italiensk pasta och familjeliv tillsammans med film, musik, tv och fotboll. Allt i en salig röra!
Annons

Fem saker jag är inne på just nu

Inlägget innehåller reklamlänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här >

Hösten är här och ofta känner man sug och faktiskt behov efter nytt (alltså menar inte att det måste vara nytt as in KÖPA SPRILLANS NYA saker utan mer känslan av nystart) och rens och ”clear eyes, full heart, can’t loose”-attityd. För mig brukar det innebära en vända till bokhandeln/biblioteket och uppdatera min och barnens bokhylla. Ut med sånt man redan läst tusen gånger om och böcker som inte skapade några större känslostormar och in med nya berättelser, viktiga ämnen och utvecklande historier. Igår intervjuade jag psykologen Reyhaneh Ahangaran och efter det gick jag raka vägen och klickade hem hennes Känsloboken som jag hört så otroligt mycket gott om.

Annons

Fler saker som är on my mind just nu är:

Annons

De här otroliga armbanden som jag fick som present – älskar de små runda bollarna!! Sitter så snyggt på min handled, har satt dem bredvid min klocka på vänster handled! Du hittar dem här.  (reklamlänk via Apprl)

Precis upptäckt att Grandpa säljer vintage-grejer och så mycket fint! Konst, möbler, coola grejjer. Så kul att fler och fler traditionella butiker som typ Åhléns fattat att second hand och vintage är här för att stanna! Tar mig en liten vända till den här shopen då och då! Så grymt!!

Annons

Quiltat! Jag orkade inte hoppa på trenden när den kom i höstas men sen har den växt på mig och tur för mig så har jag redan en megasnygg quiltad skinnjacka i garderoben sen förra gången det var trendigt och DESSUTOM hittade jag en megasnygg jacka på loppis i somras som man dessutom kan vända ut och in så jag fick liksom en brun och en beige quiltad jacka för 40 kr. Hellooo. Så nöjd, har den faktiskt över axlarna nu när jag sitter här och skriver. Jäkla klipp alltså! Här finns otroligt snygga alternativ.  (reklamlänk via Apprl)

Har fått frågan från er om de här matboxarna som jag tipsat om tidigare – vi har flera stycken och de är så himla toppen för all mat – går att frysa osv och naturligtvis det bästa – hållbara och utan plast! Här finns de igen för er som letat!

 

Annons

Dela på:
Laddar
https://ninacampioni.motherhood.se/ootd-sektvarning/